Voor zelfstandigen

Waarom samen ondernemen?

Samenwerking staat in ons concept van ‘Samen ondernemen’ centraal. We hebben de overtuiging dat we met elkaar nog meer kunnen bereiken. Wij vormen dan ook een community met zelfstandige Business- en IT-consultants die elkaar helpen, een team vormen en mooie opdrachten uitvoeren bij onze klanten.

Onderdeel van een team. Wat houdt dat in?

We willen vooral plezier ervaren met het samen ondernemen. De Flexigo-community als jouw ‘thuisbasis’. Flexigo biedt jou dan ook de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een van de Flexigo teams binnen de vakgebieden Project & Programma management, Business consultancy & Informatie analyse en Software testen. Een team dat jou niet alleen in contact brengt met inhoudelijke peers, maar juist het gevoel van samenwerken geeft.

Ieder team heeft een eigen ambassadeur (ervaren ondernemer) die je kunt gebruiken als vraagbaak of hulplijn in jouw dagelijks ondernemerschap. Een persoon die ook met jou meekijkt op het moment dat je een nieuwe opdracht zoekt of ondersteuning biedt in de uitvoering van jouw opdracht. Een ambassadeur die bovenal zijn team goed verzorgt en faciliteert in bijvoorbeeld de organisatie van teamevents en trainingen.

Wat hebben wij jou verder te bieden als zelfstandig ondernemer?

Toegang tot aanvragen die wij direct van onze klanten krijgen. Daarnaast werken we met een aantal partnerleveranciers die ons met enige regelmaat vragen om met hen mee te denken bij het invullen van een opdracht.

Wij bieden een alternatief voor alle brokers die in de detacheringsmarkt actief zijn. Wij starten NIET vanuit het uitgangspunt om de hoogste marge te verdienen aan jouw opdracht. Wij redeneren vanuit jouw behoeften, zoals jouw opdrachtvoorkeuren, gewenste reisafstand en jouw richttarief. Ten aanzien van onze bemiddelingskosten zijn we transparant en hanteren we een redelijk en eerlijk tarief.

Via Flexigo kun je trainingen volgen tegen aantrekkelijke kortingen. Deze trainingen worden aangeboden via een aantal van onze trainingspartners waarbij we zelfs de mogelijkheid hebben om groepsafspraken te maken ten aanzien van locatie en trainingstijden.

Wat vragen wij van jou terug?

Enthousiasme en ondernemerschap om het met elkaar anders te doen. Voor ONS door ONS! Kun jij een waardevolle bijdrage leveren binnen een van onze teams en klanten? Neem dan contact op met een van de ambassadeurs.