Wie zijn wij

Ons team

Wie zijn wij?

Wij zijn Flexigo. Een community met zelfstandige Business- en IT-consultants die het vooral anders willen doen. In 2019 is Flexigo opgericht door Mischa Maliepaard en Maarten Dol vanuit een concept van ‘Samen ondernemen’ voor en door zelfstandigen. De komende jaren willen wij uitgroeien tot dé thuisbasis van alle zelfstandigen in Nederland op het gebied van Business- en IT-consultancy.

 

Mijn naam is Mischa Maliepaard. Ik ben mede-oprichter van Flexigo en ambassadeur van het team Agile Project- & Programma Management. Ik werk sinds 2000 in de IT met een expertise op het gebied van software testen. Ik heb voor diverse consultancybedrijven gewerkt als management consultant, sales- en deliverymanager. Begin 2019 heb ik de stap gezet naar zelfstandig ondernemerschap. Een jarenlange wens die ik eindelijk heb laten uitkomen.
Ik verwacht dat ik de Flexigo-community en klanten goed kan bedienen met mijn ervaring op het gebied van consultancy, delivery en sales. Ik ben ervan overtuigd dat we als Flexigo het verschil maken als we de zelfstandige (en daarmee ook de klant) centraal stellen. 
Als het even kan, dan geniet ik graag van de Italiaanse zon, lekker eten en een goed glas wijn. Verder houd ik mijn conditie op peil met hardlopen en voetbal. Iedere zaterdag ben ik langs de lijn te vinden om het meidenelftal van mijn dochter te coachen.
Je kunt contact met mij opnemen voor algemene vragen of meer specifiek op het gebied van onze dienstverlening of samenwerkingsmodel. Mijn contactgegevens zijn: mischa.maliepaard@flexigo.nl | 06-15127531

Ik ben Maarten Dol, mede-oprichter van Flexigo en ambassadeur (a.i.) van het team Consultancy & Analyse. Ik ben werkzaam in de Energiesector sinds 1998. De eerste 5 jaren bij een grote system integrator. Ik had het daar enorm naar mijn zin, maar uiteindelijk was hun belang niet altijd in mijn belang. Daarna voor een klein consultancybedrijf gewerkt, maar daar na 2 jaar weggegaan om voor mezelf te beginnen. Beste keuze die ik ooit het gemaakt; geen gelimiteerd aantal vrije dagen en zelf je opdracht kiezen en niet een 'voorbestemd carriere pad' volgen. Dat blijkt ook wel uit de rollen die ik vervuld heb; van programmeur tot programma manager en van business analist tot scrum master. Deze opdrachten heb ik ook op een aantal bijzondere locaties uitgevoerd. Om er een paar te noemen: Saoedi Arabië, Botswana, Maleisië en Kroatië. Inmiddels de rust gevonden en sinds 2014 werk ik weer in Nederland. 
Altijd heb ik wel het gevoel gehad om ergens bij te willen horen en anderen verder te helpen met hun carriere en/of de keuzes die ze willen maken. Hoe gaaf is het dan om nu Flexigo op te richten! Optimale vrijheid maar toch onderdeel van een team. Verder houd ik van reizen, speciaal bier en wielrennen.
Je kunt contact met mij opnemen voor vragen op het gebied van onze dienstverlening, samenwerkingsmodel of als jij je wilt aansluiten bij het team Consultancy & Analyse. Mijn contactgegevens zijn: maarten.dol@flexigo.nl | 06-14375781

Mijn naam is Herman Bouman en ik ben ambassadeur van het team Agile & Test voor het vakgebied Software testen. Ik ben sinds 2005 werkzaam als testprofessional, eerst via een aantal grote dienstverleners en sinds 2010 als zelfstandig ondernemer. De meeste opdrachten heb ik uitgevoerd binnen de Energiesector, de afgelopen jaren als testmanager of als testcoördinator, maar in het verleden ook als technisch, functioneel- en performancetester.
Alles rondom testen is “mijn ding”, zo ook het aansluiten bij Flexigo. Hier zie ik de mogelijkheid om mee te kunnen groeien in een startend bedrijf en mijn ervaring vanuit de testwereld en het zelfstandig ondernemen waar nodig te delen met zelfstandigen die zich bij Flexigo aansluiten.
Jaarlijks ben ik wel ergens in Azië te vinden en waar ik ook ben zoek ik een speciaal biertje, waar de Belgen voor mij favoriet zijn. Verder haal ik veel plezier uit strategie spellen.
Je kunt contact met mij opnemen als jij je wilt aansluiten bij het team Agile & Test. Mijn contactgegevens zijn: herman.bouman@flexigo.nl | 06-48954862